top of page
AdobeStock_175475880.jpeg

SOLFILM OG LAKKBESKYTTELSE

Solens stråler kan føre til at bilens interiør blir ubehagelig varmt. Ved å installere en vindusfilm med høy ytelse, kan du redusere overflatetemperaturen på interiøret med så mye som 16°C. Med vindusfilm blir kjøringen mer komfortabel, du minsker belastningen på air conditioning-systemet og sparer drivstoff. Fargetoning av bilruter bidrar også til tøffere utseende.

UV-beskyttelse
Ultrafiolette (UV) stråler kan skade huden din og, bleke interiøret i bilen. Solfilm danner en beskyttende barriere som blokkerer opptil 99,9% av UV-strålene. Dermed holder bilens interiør seg lenger og beskytter deg og dine passasjerer for uønsket UV-eksponering.

Klar vindusfilm til bil
Dette overrasker nok mange, men bilfilm trenger ikke å være fargetonet for å fungere. Den kan være nesten usynlig, men likevel gi deg alle fordelene som å redusere skadelig ultraviolette stråler (UV) og oppbygging av varme, uten at du behøver å ha den “sotede vindu-looken”. Selv om alle våre produkter har UV-beskyttelse, appellerer vår klare bilfilm til de som ikke ønsker fargede eller mørke ruter, og de som ønsker film på ruter som ikke kan være sotede på grunn av lover og regler.

FORDELER MED SOLFILM

FORDELER MED SOLFILM

Soting av bilruter er også et perfekt valg dersom du ønsker å minimalisere innsyn i bilen og minske sjansen for innbrudd. Vi anbefaler på det sterkeste å legge solfilm på varebiler, spesielt i varerommet på din arbeids- og/eller privatbil.

Pris fra kr. 3.900,-

FORDELER MED LAKKBESKYTTELSE

Lakkbeskyttelse forhindrer stygge skader av steinsprut, misfarging, salt og UV-stråler, samt slitasje som følge av børstevask og ikke minst opprettholder annenhåndsverdien av bilen din!

Pris fra kr. x.xxx,-​

SOLFILM / SKJERMING

​Solfilm til bil gir mange fordeler. Med en av våre solfilmer vil du straks oppleve å få en langt mer behagelig og temperert kjøretur.Med en god solfilm til bil kan redusere varmen fra direkte sollys med 60%. Ikke bare senker solfilmen temperaturen i kjøretøyet men demper også gjenskinn fra sollyset til et mer behagelig nivå.

Solfilm til bil stopper også alle UV-stråler som er årsaken til falming og bleking av interiøret og inventar.

Likeså gir det en veldig god beskyttelse mot innsyn fra andre bilister og forbipasserende. Vindusfolie kan ha sin betydning, hvis kjøretøyet skulle vært utsatt for innbrudd. Monterer du bil solfilm  på bilvinduene får du en glass-splintbeskyttende effekt om uhellet først skulle være ute. Glassplintene vi bli sittende igjen i solfilmen og både passasjerer og interiør kan bli spart for flygende glassbiter. 

Pris fra kr. 3.900,-
AdobeStock_122448486.jpeg
AdobeStock_122448486.jpeg

LAKKBESKYTTELSES-

FOLIE

Ta godt vare på bilen din med vår lakk beskyttelse folie. Gjør du det, vil verdien på bilen holde seg mye bedre og det vil godt merkes den dagen du ønsker å selge den. De fleste av oss er flinke til å vaske bilen grundig, Men uansett hvor mye vi vasker og polerer og er forsiktige når vi tar gjenstander som kofferter annen stor og skarp bagasje ut og inn av bilen, er det nesten unngåelig å ikke få en ripe eller to. Dette kan nå løses med enkle grep hvis du har en lakkbeskyttelsesfilm montert på bakre støtfanger.

Med lakkbeskyttelsefilm vil du unngå riper og steinsprut på de stedene, hvor folien er montert.

Pris fra kr. 790,-
bottom of page