top of page
stylish-car-model_fkM6htS_.jpg

FIRMAAVTALE PÅ BILPLEIE  

- VI HENTER OG BRINGER

FIRMAAVTALE BILPLEIE

God bilpleie gir god biløkonomi.

Både utvendig og innvendig rengjøring øker levetiden på bilen.

Og det gir bedre drivstofføkonomi. Med firmaavtale fra By1 Bilpleie gis dere gunstige betingelser på alle våre bilpleietjenester både på firmaets bilpark og på de ansattes egne biler. En firmaavtale vil derfor også kunne være smart for de firma som ikke har egne firmabiler. Både firmaet og den enkelte ansatte gis samme rabatt.

En firmaavtale skal spare dere både for tid og penger. Vi tilbyr derfor tilrettelagte og enkle løsninger som forenkler bestilling og oppgjør.

Husk at bilpleie ikke bare er for rengjøring og klargjøring av skitne og slitne kjøretøy. God bilpleie virker også forebyggende mot nye skader og slitasje på lakk, interiør osv. Hos By1 Bilpleie får dere profesjonell pleie av bilene.

By1 Bilpleie ligger i sentrum av Narvik, rettere sagt i Gate 2 (Dronningensgate 69). Vi er altså sentralt plassert i forhold til både Flybussen og Narvik Jernbanestasjon.

Kontakt oss gjerne gjennom skjemaet på denne siden, eller send oss en e-post, så tar vi en prat om hvilke fordeler dere vil kunne ha som firmakunde. Eller ring oss på tlf.  96 94 59 00.

VÅRE AVTALER
By1 Bilpleie Narvik

BASIC

Bilpark på 1-5 biler.

By1 Bilpleie Narvik

PREMIUM

Bilpark på 5-10 biler.

By1 Bilpleie Narvik

SOVEREIGN

Bilpark på 10-25 biler.

bottom of page